Produkter

 

BIOELEMENTS

BIOELEMENTS inneholder kun de beste og mest virksomme planteoljer og planteekstrakter som er å oppdrive. Både aktive ingredienser og basisstoffene har effekter. Ingen parfyme, kunstige fargestoffer, mineraloljer (som er komedogene), lanolin og minimalt med konserveringsmidler. Produktene lukter godt av planteekstraktene som er ingredienser med virkning.

PETALI DI LUCE

Marzia de Servi`s laboratorium har forsket seg frem til Petali di Luce, en nyskapende og komplett anti-aging hudpleieserie for kvinner over 30 år som ønsker en friskere, sterkere og mer glansfylt hud. Hudpleieserien inneholder produkter som virkelig gir huden en strålende glans. Nøkkelingredienser er oligopeptider og blomsterekstrakt fra rødkløver. Ingrediensene virker i dybden og man vil se resultater på kort tid. Serien har en spesiell gullmaske som inneholder mineraler som gir raskt synlige resultater. Norsk presse, som for eksempel TV2 og Dagbladet har begge omtalt denne behandlingen svært positivt.

faceflower

Gavekort

Skjem bort noen du kjenner, og gi dem en mulighet til å fokusere på seg selv  i vår avslappende SPA.

SPA-gavekort er en utmerket mulighet til uttrykke hvor viktig en person er for deg. Et gavekort er også en fin gave til en bursdag, morsdag eller en annen god anledning.

Du kan kjøpe et gavekort for et bestemt beløp eller for en bestemt behandling.

Kontakt oss på e-postadressen booking@holmenkollenspa.no eller per telefon 22 92 28 00 og vi kan hjelpe deg videre.

tulips2