MASSASJER

Massasje har vist seg å redusere stress og spenninger, bedrer søvn og fordøyelse og lindrer leddsmerter.

 

Klassisk skandinavisk massasje

Din terapeut bruker sterke jevne strøk med moderate til faste trykk. Denne typen massasje bidrar til å lindre samt redusere følelsesmessig og fysisk stress, avspenne musklene og forbedre blodsirkulasjonen.
25 minutter – kr 500,-
50 minutter – kr 990,-
75 minutter – kr 1.390,-

 

Aroma massasje

Eteriske oljer brukes til å fremme helse og velvære. Disse hjelper til ved eliminering av giftstoffer, styrking av immunforsvaret og virker beroligende for verkende muskler.
50 minutter – kr 990,-

 

Massasje med varme steiner

Oppnå total velvære og ro, du masseres med glattpolerte lavasteiner. Disse blir strategisk plassert på kroppens energisentre, og deretter brukt til å fagmessig massere kroppen. Den terapeutiske varmen fra steinene øker sirkulasjonen, letter spenning og induserer en dyp tilstand av avslapning.
60 minutter – kr 1.300,-

 

Massasje for to

Del spa erfaringen med hverandre og la våre terapeuter fordype dere begge i lindrende massasjebehandlinger side om side. En opplevelse ingen av dere vil glemme!
50 minutter – kr 1090,- per person

 

Gravidemassasje

Gravidmassasje er svært behagelig og utføres med lett trykk. Massasjen kan bl.a. hjelpe mot muskelspenninger, dårlig blodsirkulasjon, væskeansamling (ødem) og søvnproblemer. En myk og behagelig behandling for både mor og barn.
50 minutter – kr 1090,-